Kamperen in de natuur

Uniek kamperen in de natuur doe je op Camping Padjelanta. Geniet van een stukje Scandinavië in Drenthe.  Ontsnap aan de drukte van thuis door de rust op onze camping. Ontdek daarnaast de schitterende omgeving rondom onze camping.

Voor welk verblijf kies jij?

Op Camping Padjelanta kan je overnachten op de manier zoals jij dat wilt. Wil je graag kamperen in de natuur tijdens jouw vakantie? Dan kan dit! Wanneer je meer luxe wilt tijdens je vakantie in Drenthe dan hebben wij ook meerdere accommodaties beschikbaar.

Boek nu

Uniek kamperen in de natuur

Kamperen in de Drentse natuur kan op vele manieren. Op Camping Padjelanta zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke kampeervakantie krijgt. Zo kan je kamperen zoals je gewend bent op onze kampeerplaats. Geniet in de tent of caravan van een ontspannen vakantie. Bijna alle kampeerplaatsen zijn gescheiden van de andere kampeerplaatsen, waardoor je naast 6 ampère elektra en water ook voldoende privacy hebt.

Wil je met de camper genieten van Scandinavië? Geen probleem! Op Camping Padjelanta vind je speciale camperplaatsen. Wordt heerlijk wakker in de groene omgeving. In de buitenkeuken op het camperveld kan je de lekkerste gerechten maken. En wist je dat 2 camperplekken zelfs over privé sanitair beschikken?

Ruime en luxe accommodaties

Als je graag wilt kamperen in de natuur, maar niet in een tentje of in een caravan, dan hebben wij meer dan genoeg geschikte accommodaties op onze camping. Kom je met het hele gezin op vakantie naar Drenthe? Ga dan voor een verblijf in een Huurcaravan voor 4 of 6 personen. De huurcaravans zijn van alle gemakken voorzien. Je vindt er zelfs een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet in. Geniet van de comfort van thuis, maar dan in een veel mooiere omgeving!

Glamperen

De trend van dit moment is glamperen. En ook voor glamperen zit je goed op onze camping in Drenthe. Wij hebben een Trekkerstent voor 2 personen en een Safaritent voor 4 personen op onze camping. Dat is echt kamperen in de natuur op een unieke manier!

Kom kamperen de Drentse natuur!

kamperen in de natuur van Drenthe

Faciliteiten voor jong en oud

Wanneer je graag gaat kamperen in de natuur dan heb je natuurlijk goede faciliteiten nodig. Op onze familiecamping in Nederland hoef je je geen zorgen te maken over de faciliteiten. Om te beginnen zijn de sanitaire voorzieningen uitstekend. Op de camping staan 3 schone sanitairblokken. Ze zijn deels verwarmd en je vindt er onder andere toiletten (met toiletpapier), douches en wastafels. Het verwarmde sanitairblok bij het speel- en sportveld is geschikt voor mindervaliden. 

Ook organiseren wij leuke activititen wanneer je gaat kamperen in de natuur. Zo organiseren wij onder andere een roofvogelshow, excursies met een Landrover en kan je op pad gaan met een jager. Spannend!

Welke faciliteiten hebben wij nog meer op Camping Padjelanta:

  • Animatie voor de kids
  • Gezellige pizza avonden en snack- en frituuravonden
  • Laadpunt voor de elektrische auto
  • Wasmachine en wasdroger
  • En meer!

Ontdek de Scandinavische omgeving

In de omgeving is ontzettend veel te doen wanneer je komt overnachten in de natuur. Zo liggen er meer dan genoeg prachtige Nationale Parken in de buurt van onze camping, zoals Nationaal Park Dwingelderveld. Spot verschillende soorten vogels en bewonder de natuur van Drenthe. Overweeg ook om Nationaal Park Drents-Friese Wold en Nationaal Park Weerribben-Wieden te bezoeken. 

Ontdek de veelzijdige omgeving

Kom genieten van Scandinavië in eigen land

Wanneer je helemaal gek bent van de rust en van Scandinavië zelf dan past Camping Padjelanta bij jou. Kom kamperen in de bijzondere natuur van Drenthe op de manier zoals jij dat wenst. Wij hopen je snel te mogen begroeten.

Boek jouw vakantie