Unieke outdoor camping

Ben je opzoek naar een gezellige outdoor camping met een vleugje Scandinavië? Je ervaart het gewoon in Drenthe! Bezoek de leukste camping en beleef het outdoor vakantiegevoel vanuit de tent!

Uniek kamperen in Drenthe

Ben je benieuwd naar de kampeerplaatsen op onze outdoor camping? Dan heb je geluk! Geniet van het heerlijke campingleven met zelfs rondom iedere plaats een privacy haag. Op iedere plaats heb je 6 ampère stroom en uiteraard ook water.

Nu boeken

Ook bij onze camperplaatsen sta je heerlijk in het groen. Op deze plaatsen heb je ook 6 ampère stroom, water en uiteraard een afvoer voor vuil water. Daarnaast is er centraal op het camperveld een unieke buitenkeuken waar iedereen gebruik van mag maken. Ga gezellig samen koken en ervaar een heerlijke tijd op de enige echte outdoor camping. Wil je helemaal luxe kamperen? Kies dan voor één van de twee camperplaatsen met privé sanitair, dat is pas heerlijk!

Unieke overnachting in de natuur

Ga jij voor outdoor overnachten met een vleugje Zweden? Dan zijn er prachtige accommodaties speciaal voor jou. Waan je in Zweden en beleef een vakantie tijdens het kamperen in de safaritent.

Daarnaast hebben we een unieke accommodatie voor de echte outdoor beleving, namelijk de trekkerstent Staloluokta. Dit is de kampeerervaring, zonder dat je een luchtbed mee hoeft te nemen. Stel je voor; s ’avonds lekker warm bij het kampvuur en overdag de unieke natuur van Drenthe in.

Outdoor camping

Waarom deze unieke outdoor camping?

De camping is midden in een prachtige omgeving. Je beleeft de natuur optimaal en geniet van een heerlijke tijd op onze outdoor camping. Geniet van de leuke faciliteiten met een vleugje Scandinavië. Er zijn verschillende unieke excursies de natuur in. Denk aan een roofvogelshow in het hoogseizoen, Excursies in een landrover, op wildsafari op de fiets, op pad samen met de jager en zelfs kanotochten in Giethoorn. Er is vanaf de camping in het bos eindeloos veel te beleven en te doen!

In het hoogseizoen kunnen kinderen zelfs met Ela de Eland op pad. Ze gaan samen hutten bouwen, op zoektocht in het bos, er worden spooktochten gehouden en zelfs spannende droppings. De kinderen hebben samen met jou een heerlijke vakantie in Drenthe. Voor een unieke overnachting hoef je Nederland helemaal niet uit, want je beleeft het gewoon in Drenthe.

Ben jij helemaal klaar voor een heerlijke vakantie op onze outdoor camping in Drenthe? Kom genieten!

Direct boeken