Over ons

Wat betekent Padjelanta?

De naam Padjelanta komt van Badjelannda,  Samisch  voor ‘het hoge land’ of ‘zomerweide’. In de zomer brengen de Sami (Laplanders) hun kudde`s rendieren naar een ‘Padjelanta’ waar de westenwind de insecten verjaagd. Daarnaast is het de naam van een 210.000 ha groot natuurpark in Noord-Zweden.

Liefde voor Scandinavië

De liefde voor Scandinavië komt overal tot uiting op de camping: de rode verf, de houten gebouwen en ook in de naamgeving van de kampeervelden.

Onze visie

In 2021 hebben wij (Ronald, Digna en onze kinderen) Camping Padjelanta overgenomen. Wij zijn de 3e eigenaren die het gedachtengoed en de Scandinavische uitstraling van de camping in stand houdt. Wij willen graag van iedere vakantie, voor jong en oud, een beleving maken. Waar de een geniet van de rust, doet de ander het liefst mee aan alle activiteiten. We willen graag dat mensen zich welkom voelen!

In 2021 zijn we gestopt met ons werk en hebben we ons volledig op de camping gestort. Voor ons een nieuwe wereld. We mogen graag kamperen, maar het runnen van een camping was nieuw voor ons. Langzaamaan maken we het ons eigen en ontwikkelen we onze eigen visie.

Tot snel op de camping?

Ronald & Digna