Uniek overnachten in Nederland

Uniek overnachten in Nederland doe je bij Camping Padjelanta. Waan je op de camping in de sfeer van Scandinavië. Je hoeft niet ver te reizen om een stukje Zweden te ervaren, want onze camping heeft alles wat je nodig hebt.

Ervaar de Zweedse sfeer

 De schoonheid van het prachtige Scandinavië vind je gewoon in Vledder, Drenthe. Zowel de camping zelf als de natuurrijke omgeving zorgt voor een uniek gevoel op jouw vakantie. Kom ook uniek overnachten in Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

Een unieke overnachting in Nederland ervaar je bijvoorbeeld in een avontuurlijke safaritent. In deze tent kun je met maximaal 4 personen verblijven. De glampingtent is volledig ingericht en er is zelfs een toilet en een wasbak. De safaritenten hebben ook een groot overdekt terras, zo kun je altijd heerlijk buiten zitten. Geniet van een heerlijke vakantie door een ingerichte tent te huren in Nederland!

Met twee personen is een verblijf in de Jokkmokk ideaal. Zo beleef je het ultieme campingleven en heb je een ruime tent. De vakantie begint gelijk als je aankomt op de camping in Drenthe, want de tent is compleet ingericht, dat is toch heerlijk?

Een wandel- fietsvakantie in Nederland aan het houden? Ook dan kun je een stukje Zweden meepakken. Blijf slapen in een Trekkerstent Staloluokta en geniet van knusse avonden in deze unieke tent.

uniek overnachten in Nederland

Uniek overnachten in Nederland

Natuurlijk kun je ook gewoon je eigen tent, vouwwagen of caravan meenemen. Naar Scandinavië kun je ook met je eigen kampeermiddel, dus bij ons kun je ook uniek overnachten in Nederland. Geniet van alle unieke faciliteiten en natuurgebieden, gewoon vanuit je eigen tent. De kampeerplaatsen zijn door middel van een groene haag gescheiden van de buren, zo kun je de prachtige natuur ervaren en genieten van privacy op je plaats.

Kom je met de camper? Dan zijn er speciale camperplaatsen bij de “Poolvossen”. Je kunt zelfs kiezen voor een camperplaats met privé sanitair. Het leukste is nog dat dit veld een eigen buitenkeuken heeft, zo kun je gezellig onder de overkapping buiten koken.

Seizoenplaats in Drenthe

Zoek je een unieke camping waar je eindeloos vaak uniek kunt overnachten in Nederland? Dan ben je hier op de juiste plaats. Tussen drie verschillende natuurgebieden ligt camping Padjelanta verscholen. De seizoenplaatsen zitten vaak snel vol, dus reserveer op tijd voor een heerlijke vakantie.

Uniek overnachten Nederland

Ervaar de unieke overnachting

Voor jong en oud is er zowel op onze camping als in de omgeving eindeloos veel te beleven. Geniet van de natuur, de gezelligheid en de rust. In het hoogseizoen zijn er vele leuke activiteiten.

Voor jonge kinderen is er vier dagen per week volop animatie aanwezig met El de Eland met thema’s zoals natuur en DIY. Deze leuke activiteiten zijn onder ander hutten bouwen, spooktochten, knutselen, pizza’s bakken en nog veel meer.

Aan de andere activiteiten kan iedereen meedoen. Ga op excursie met het hele gezin en een gids om de unieke natuur te ontdekken. Kano door de grachten van Giethoorn, Ga op pad met de jager, doe een wildsafari op de fiets, ontdek de natuur vanuit de landrover tijdens een leuke en spannende safaritocht. Er zijn eindeloos veel activiteiten in het hoogseizoen, dus voor iedereen is er iets leuks om te beleven. Ben jij er al klaar voor?

Ontdek alle activiteiten in de omgeving

Tijdens uniek overnachten in Nederland kan een avond bij het kampvuur natuurlijk niet missen. Schuif gezellig aan bij het kampvuur en leer de buren kennen. Wandel de Trage tocht dwars door de mooie omgeving van het Vledderveld. Dwaal door de bossen en wandel door de moerassen in het Nationaal park Drents-Friese Wold. Zandverstuivingen, beekjes en vele natuurverschijnselen en dieren.

Geniet van uniek overnachten in Nederland op jouw eigen manier en ervaar een stukje Scandinavië in ons eigen land.

Direct boeken