Reserveer een vakantiehuisje in Drenthe

Kom helemaal tot rust in het ultieme vakantiehuisje in Drenthe. Geniet van de prachtige natuur, de gezellige sfeer en natuurlijk met een vleugje Scandinavië.

Uniek vakantiehuisje in Drenthe

Geniet in een gezellig Zweeds vakantiehuisje, gewoon in Drenthe! De omgeving en de sfeer op de camping zorgen voor dat echte Scandinavische gevoel. Dit doen we door de unieke aankleding van de camping, de leukste activiteiten en natuurlijk door de natuur in Drenthe, want de natuurgebieden doen je echt denken aan het landschap in Scandinavië.

Boek een vakantiehuisje in Drenthe

Om jouw vakantie in Drenthe uniek te maken, kun je ervoor kiezen om in een glampingtent te verblijven. Ervaar de safaritenten voor vier personen en waan je echt in Zweden, van de unieke Zweedse namen tot het stoere uiterlijk van de tenten. De safaritenten zijn voorzien van een toilet, wastafel en natuurlijk zijn de tenten volledig ingericht.

Als je op doortocht bent is de unieke Scandinavische ervaring in een trekkerstent Staloluokta. Dit is echt een knusse overnachting tijdens de vakantie.

Een echt vakantiehuisje in Drenthe is natuurlijk een huurcaravan. Er zijn twee soorten huurcaravans voor zowel 4 als 6 personen, beide met twee slaapkamers. Deze volledig ingerichte vakantiehuisjes hebben een ruim woongedeelte, een comfortabel terras en natuurlijk een eigen badkamer. Tijdens het verblijf is er genoeg te beleven!

Met een Zweeds tintje…

Hoe geven wij jouw vakantie een Zweeds tintje vraag je jezelf misschien af. Nou, zo doen we dat! Niet alleen het uiterlijk en de natuur draagt hieraan bij, maar ook de gezellige animatie in het hoogseizoen. Zo kun je vier dagen per week met Ela de Eland op stap, is het thema eigenlijk altijd natuur en DIY. Zo komen de kinderen altijd weer met leuke herinneringen terug naar het vakantiehuisje.

Natuurlijk hebben we ook vele activiteiten voor alle leeftijden. Waar denk jij aan als je aan Scandinavische activiteiten denkt? Natuurlijk aan een kanotocht! Vaar door de grachten van Giethoorn en geniet van een inspannende dag. Ook zijn er regelmatig Roofvogelshows voor echt avontuur. Ga op pad met de jager en leer alles over de natuur, kom oog in oog te staan met wild tijdens een safari op de fiets en beleef een avontuurlijke excursie met een landrover tijdens een leuke tocht!

Sluit de middag af met een heerlijke pizza tijdens de speciale avonden, want wij leren je hoe we zelf pizza bakken! In de avond warm je bij het kampvuur op of doe je zelfs mee aan een bingoavond. Voor jong en oud hebben wij leuke faciliteiten op de camping in Drenthe, dus voor iedereen is het de moeite waard om een vakantiehuisje in Drenthe te boeken.

Vakantiehuisje Drenthe

Ontdek de omgeving in Drenthe

Heb je dan nog niet genoeg van jouw Zweedse avontuur? Dat snappen wij als geen ander. Ga met de fiets weg en ontdek de prachtige fietspaden. Je kunt zelfs met ons mee op een georganiseerde fietstocht. Vraag bij de receptie even naar de mogelijkheden.

Tijdens jouw verblijf in het vakantiehuisje in Drenthe kan mountainbiken ook niet missen. De prachtige omgeving en de vele MBT-routes bieden zich perfect voor een rondje fietsen!

Ook wandelen kan in de omgeving natuurlijk prachtig. Ontdek de wandeling in het Vledderveld, dit is een echt stukje Zweden in Nederland. Daarnaast zijn nationaal parken Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Weerribben – Wieden ook unieke stukjes natuur in Nederland. De vele wandelroutes en fietsroutes in deze omgeving zijn echt de moeite waard. Ervaar het zelf ook eens.

Ben je helemaal fan van een vakantiehuisje in Drenthe met een Zweeds tintje? Of is een ingerichte tent in Nederland meer iets voor jou?  Kom naar Camping Padjelanta en geniet van een heerlijke vakantie op onze outdoor camping!

Direct boeken